Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Schilderen op zijde

Workshop Schilderen op zijde

U leert o.l.v. mevr. Janke van Burik schilderen op zijde. Op kant en klare zijden sjaals wordt met speciale verf in een aquareltechniek een schildering gemaakt. Die kan abstract zijn, maar u kunt ook, met gebruik van de mallen van de docente, de mooiste bloemen schilderen in de door u gewenste kleur. Fixeren van de kleuren gebeurt met een eenvoudig strijkijzer. Deze techniek lijkt moeilijk, maar is door iedereen te leren.

Kosten: € 65,-- De cursusprijs is inclusief 6 kleuren verf en een flesje gutta, 1 zijden sjaal naar keuze en opspanmateriaal. Ook koffie, thee en de lunch zijn inbegrepen.

U heeft voldoende materiaal om nog een tweede sjaal te beschilderen. Extra sjaals zijn bij Bouquet te koop. Inlichtingen en inschrijving kan bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
8 april 2011 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.