Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond

Inloopavond

Vandaag is er een inloopavond over de ontwikkeling van het Centrumgebied.

De locatie Margrietstraat maakt hier deel van uit. De gemeentelijk projectleider voor de plannen van de Petrakerk zal (evenals de projectleider Centrumgebied) aanwezig zijn op deze avond. (Informatie over het proces en de procedures).

Raadsleden zullen voor deze inloopavond ook worden uitgenodigd.

Wanneer?
13 april 2011 van 16.00 tot 19.30 uur
Locatie:
in het gemeentehuis, Weteringsingel 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.