Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Voorjaarstuintje

Workshop Voorjaarstuintje

U kunt o.l.v. mevr. Jacky de la Mar een prachtig voorjaarstuintje maken. Op een lage ondergrond maakt u een klein ‘tuintje’, door allerlei mooie groenmaterialen te verwerken, zoals het in de natuur ook groeit.

Buxus wordt gestoken in kleine struikjes, van takken worden boompjes gevormd en blaadjes dienen als bodembedekkers. U maakt zelf kleine vogelnestjes en natuurlijk mogen ook de eitjes en de vogeltjes niet ontbreken. Het geheel wordt verder opgemaakt met fraaie bosviooltjes en/of voorjaarsbolletjes.

Kosten € 33,00 incl. alle materialen.
Inlichtingen en inschrijving kan bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
19 april 2011 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.