Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zoek de paashaas

Vandaag huppelt de paashaas rond op de markt. Je moet even goed zoeken tussen de marktkramen met groente en fruit, kleding, kaas en bloemen, maar dan kom je hem vast tegen! Voor elke kleine bezoeker heeft hij een kleine verrassing.

Deze actie wordt aangeboden door de kooplieden van de markt in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wanneer?
20 april 2011 van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie:
op de markt bij De Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.