Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Netwerkavond

Netwerkavond

Welzijnsinstellingen, zorgorganisaties en cultuurverenigingen worden gekort, er wordt gesneden in subsidies. Dagelijks kunnen we in de media lezen over voorgenomen reorganisaties, krimpscenario’s en afslankingen. Deze bezuinigingen zullen ook zijn weerslag hebben op de verengingen en organisaties van Hendrik-Ido-Ambacht.

Om deze redenen organiseert de lokale CDA-afdeling deze avond waarin we opzoek gaan naar nieuwe vormen van samenwerking waarin netwerkinitiatieven, nieuwe verbindingen en perspectiefvolle relaties tussen verenigingen en organisaties centraal staan.

De avond zal geopend en ondersteund worden door CDA-Tweede Kamerlid Sabine Uitslag. Sabine zal een beschouwing geven op de samenleving waarin het versterken van de sociale verbanden en gespreide verantwoordelijkheid in onze gemeente centraal staan.

Naast de verengingen en organisaties zijn ook alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen.

Wanneer?
20 april 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.