Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koor- en samenzangdienst

Koor- en samenzangdienst

Uitgenodigd is deze keer het Christelijk Mannenkoor “Prins Alexander “ uit Rotterdam o.l.v. Arjan Breukhoven. De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door Wim de Penning uit Tricht.

Het koor zal o.a. ten gehore brengen het “Benedictus” en het “Sanctus” uit de Messe Solenelle “van Ch. Gounod, “Kom tot Mij” van R. Lovland, “Glory to God in the highest” en “I have a dream” van M. Donnelly. Daarnaast zal er weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels.

In dit uur zal ook stil gestaan worden bij de viering van de bevrijding op 5 mei 1945. Enkele samenzangliederen zijn daar ook op van toepassing.

De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer/dia presentatie.
De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst, bij het verlaten van de kerkzaal, gecollecteerd worden.
De kerk is open vanaf 16:30 uur. U bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
1 mei 2011 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ben Voerman
681 75 83
bjvoerman@planet.nl
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.