Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fotoreis naar Frankrijk

Fotoreis naar Frankrijk

Er zal worden gelogeerd op Château de Méridon, een kasteeltje op zo’n 35 km ten zuidoosten van Parijs. Drie dagen lang wordt u per luxe touringcar naar interessante locaties vervoerd waar u de mooiste foto’s kunt maken. Natuurlijk staat Parijs op het programma, waar u zowel overdag als ’s avonds opnamen kunt maken. Daarnaast zal een bezoek worden gebracht aan de beroemde begraafplaats Père Lachaise, de Tuinen van Monet en aan een kasteel.

De reis staat onder leiding van Peter Hol, die al jarenlang de fotocursussen bij Bouquet verzorgt. Hij zal de deelnemers de hele reis met raad en daad terzijde staan. Ook diegenen die fotograferen niet als hobby hebben zijn welkom om aan deze reis deel te nemen. Het complete programma kunt u vinden op de website.

Wanneer?
Van 29 april 2011 00.00 uur tot 1 mei 2011 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.