Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open bedrijvendag

Open bedrijvendag

Vandaag zetten vijf bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht hun deuren open voor publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Met demonstraties, prijsvragen, een ijskraam, springkussen en de gelegenheid om zelf een auto te spuiten belooft het een unieke dag te worden. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op een iPad2.

Bij de deelnemende bedrijven is een strippenkaart te verkrijgen waarop bezoekers stempels kunnen verzamelen. Een volle kaart is goed voor een broodje hamburger, een leuke attentie en misschien zelfs voor een iPad2. Ook aan de veiligheid is gedacht, want oversteken gebeurt onder toeziend oog van verkeersregelaars. Kijk voor deelnemende bedrijven en meer informatie op de website.

Ook voor jongeren die voor hun studiekeuze staan is deze dag een kans om zich te oriënteren. Voor leerlingen met interesse voor techniek is er een speciale techniekroute.

Open Bedrijvendag
Bedrijven in de hele regio Zuid-Holland zetten hun deuren open op Open Bedrijvendag. Zo werken gemeenten, Kamer van Koophandel en bedrijven samen om te laten zien wat er op en rond bedrijven in de regio gebeurt.

Wanneer?
21 mei 2011 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie:
in de Nijverheidsstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.