Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Educatief Kindcentrum De Oase

Opening  Educatief Kindcentrum De Oase

Kinderopvang Bobo en Christelijke Basisschool De Meander zijn de samenwerking aangegaan. In korte tijd hebben ze al veel met elkaar bereikt. Samen bieden ze de kinderen Buitenschoolse opvang en de kinderen kunnen een boterham eten in het Kinderrestaurant. Vanaf 1 mei zijn ze hier ook gestart met de Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Trots kunnen zij u melden dat uit deze mooie en fijne samenwerking nu het Educatief Kindcentrum De Oase is ontstaan. In dit kindcentrum werken Christelijke Basisschool De Meander en Kinderopvang Bobo samen aan een geweldig aanbod voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar!

De officiële opening van het Educatief Kindcentrum De Oase vindt plaats op 27 mei a.s.

Ouders en geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen en de kinderen kunnen spelenderwijs het nieuwe gebouw ontdekken.

Wanneer?
27 mei 2011 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Kinderopvang Bobo
Locatie:
Educatief Kindcentrum, de Witte de Withstraat 46
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.