Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumshow Re-flax 10

Jubileumshow  Re-flax 10

Vocal Popgroup Re-flax bestaat uit circa 80 enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor is opgericht in mei 2001 en heeft sindsdien veel hoogtepunten gekend. Het meest opvallende is de finaleplaats bij het tv-programma Korenslag in 2007.

Dit jaar staat de jubileumshow 'Re-flax 10' op het programma. Drie avonden achter elkaar zal Re-flax haar publiek verrassen met een terugblik op de afgelopen 10 jaar. Maar ook met verrassend nieuw repertoire, waarbij muzikale uitdagingen niet uit de weg worden gegaan.

Let op: Wij zouden het erg leuk vinden als u speciaal voor deze jubileumshow in het wit komt. Kaarten kosten € 13,50 en zijn te bestellen bij Cascade.

Wanneer?
29 mei 2011 van 20.00 tot 23.00 uur
Locatie:
in Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.