Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jongerendebat

Jongerendebat

Vandaag is het zover. Het eerste debat georganiseerd door de Ambachtse jongerenraad voor de jongeren in de gemeente. De aanvang is om 19.00 uur. Het debat start om 19.30 uur.

Tijdens deze avond wordt er met jou samen gediscussiëerd en nagedacht over de problemen van jongeren in Ambacht. Heb je wensen, ideeën of opmerkingen over jouw woonplaats, kom dan langs zodat we daar met elkaar en de gemeente over kunnen praten.

Onderwerpen deze avond zijn bijvoorbeeld: hangplekken, uitgaansgelegenheden en het contact tussen jongeren en de gemeente. Jongerenwerkers, wijkagenten, leden van de gemeenteraad en de fracties zullen tijdens deze avond ook aanwezig zijn.

Alle Ambachtse jongeren en jongeren die veelvuldig in Ambacht aanwezig zijn, worden uitgenodigd. De entree is gratis en er wordt gezorgd voor een lekker hapje en een drankje.

De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van de band Gentleman Jack. Andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom om naar de discussies te luisteren.

Kijk voor meer informatie op de website en vul de enquête in.

Wanneer?
31 mei 2011 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Jongerencentrum Dock-03, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.