Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus-informatieavond

Cursus-informatieavond

Volksuniversiteit Bouquet presenteert haar cursusprogramma voor het seizoen 2011-2012. Een uitgebreid programma met ruim 250 cursussen, workshops, lezingen en excursies.

Naast het talenprogramma is er een ruime keuze aan cursussen op het gebied van creativiteit, koken, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en verzorging, kunst en cultuur, computer en speciale cursussen voor senioren. Het complete programma staat op de website.

Op deze informatieavond zijn veel docenten aanwezig om inlichtingen te geven over hun cursussen en voorbeelden te laten zien.

Wanneer?
23 augustus 2011 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.