Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ZomerParkdag / Cultuurpark

ZomerParkdag / Cultuurpark

Vandaag organiseert Stichting ToBe het ‘Cultuurpark’ op de ZomerParkDag. Dit evenement is onderdeel van de ZomerParkDag die de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht organiseert. De Zomerdag en De Parkdag trekken vanaf nu samen op. Door de krachten te bundelen heeft de Parkdag van ToBe hierdoor dit jaar toch een vervolg gekregen.

Het Cultuurpark bestaat uit een muzikaal programma en een kunstmarkt. Op het Rabobankpodium zullen diverse artiesten van zich laten horen, met muziek voor jong en oud. Zo zullen leerlingen van de Ambachtse Muziekschool zingen en gitaar spelen, treedt de popband ‘Do I Know You’ op en zingen de zeer getalenteerde kinderen van Kids-Bizz musicalnumers. Wie wil swingen mag de band ‘Charanga la Moneda de Holanda’ niet missen. Zij spelen een Caraïbisch en Zuid-Amerikaans repertoire waarbij het moeilijk is om stil te blijven zitten. De middag wordt afgesloten met de Coollive Partyband die covers speelt vanaf de jaren 80 tot aan nu.

Rondom het podium wordt het park gebruikt als atelier. Tientallen kunstenaars exposeren werk en geven demonstraties op de kunstmarkt. Het aanbod is divers: van keramiek tot fotografie en van Bob Ross demo-schilderen tot aan mozaiek.

Publiek kan in het gras neerstrijken met een zelf meegebracht kleedje óf aanschuiven op het parkterras verzorgd door Cascade. De presentatie is in handen van Willem Eekhof.

Wanneer?
10 september 2011 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in het Baxpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.