Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlichtingsavond Borderliner

Mensen met een Borderline persoonlijkheidsstoornis gaan als gevolg van hun onvermogen om op adequate wijze met emoties en gevoelens om te gaan over grenzen van zichzelf en de ander. Grenzen die onduidelijk zijn; waar ligt de grens tussen mensen met het etiket Borderline en zij die dit niet hebben? Er ontstaat een wereld vol miscommunicatie, onbegrip, heftige emoties maar ook creativiteit, energie, humor en liefde!

Vindt je het moeilijk om hiermee om te gaan, kom dan naar onze voorlichtingsavond. Op deze avond zal Clarien van der Wildt van de afdeling Preventie van Yulius hier dieper op in gaan en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan bij Jeannette Verveer

Wanneer?
13 september 2011 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Jeannette Verveer
979 52 76
jean.verveer@online
Locatie:
Hervormd Jeugdcentrum, Vijverhof 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.