Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kassiek concert

Vandaag is er een vrij toegankelijk concert door een muziekgezelschap bestaande uit:
- Gerard de Wit, orgel,
- Anne-Linde Visser, cello, en
- Johanneke Rebel, fluit.

Dit concert wordt georganiseerd ter gelegenheid van de jaarvergadering van de Vereniging Vrienden van het Duyschot-orgel. Deze jaarvergadering gaat vooraf aan het concert en begint om 19.45 uur eveneens in de Dorpskerk (grote consistoriezaal).

Belangstellenden zijn van harte welkom om niet alleen het concert maar ook deze jaarvergadering bij te wonen. Wellicht een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met deze Vereniging, die de Duyschot Concerten mede mogelijk maakt. Daarna kunt U dan genieten van een prachtig klassiek concert door dit muziekgezelschap!

Tijdens het concert worden werken uitgevoerd van o.a. Bach, Telemann, Scarlatti en Froberger.

Wanneer?
22 september 2011 van 20.45 tot 00.00 uur
Organisator
Vereniging Vrienden van het Duyschot-orgel
612 24 23
Duyschot@bezemer.info
Locatie:
in de Dorpskerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.