Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Trias-VGZ zomertruck

Trias-VGZ zomertruck

Vandaag belooft een gezellige en drukke dag te worden bij IFC. Naast de vele thuiswedstrijden die er te bekijken zijn, staat de Trias-wordt-VGZ zomertruck op het plein.

Voor jong en oud treft men er leuke activiteiten aan in het kader van de gezondheid en voorlichting over de naamsverandering van het Trias in VGZ. Zo is er een healthcheck waarbij de bloeddruk kan worden gemeten, het cholesterolgehalte kan worden bepaald en men kan zich laten testen op diabetes. Er is een stoelmasseur en zijn er kookdemonstraties waarbij men kan proeven van allerlei gezonde hapjes. Ook zijn er leuke gadgets te "scoren".

Wanneer?
24 september 2011 van 09.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Sportpark Schildman
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.