Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Breakfree festival

Breakfree festival

Na de mooie dagen in 2009 en 2010 zal Stichting Break Free ook in 2011 weer het Break Free Festival organiseren. Stichting Break Free is een stichting die door middel van muziek en sprekers op een laagdrempelige manier het evangelie wil brengen. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische dag te worden, met een aantal bekende artiesten uit de gospelwereld.

Voor de kinderen zal KidsCrew komen, een Nederlands kinderkoor dat liedjes met een christelijke inslag uitvoert, dit vaak in samenwerking met grote artiesten. Een andere artiest die zal optreden is Hemelhoog. Aanbiddingsmuziek is er de laatste jaren in alle soorten en maten, maar de Nederlandse groep Hemelhoog weet op debuutalbum "Geheel voor Hem" toch verrassend nieuwe paden in te slaan. Muziek die even aanstekelijk als eigenzinnig uit de speakers knalt, met direct meezingbare Nederlandse teksten die toch de diepte ingaan.

De overige artiesten zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Nieuw dit jaar is een tweede podium, waarop in een huiselijke sfeer enkel singer-songwriters hun muzikale talenten zullen laten horen. Ook zullen er enkele workshops worden georganiseerd.

Natuurlijk is er naast alle goede muziek, ook ruimte voor cultuur en kinderwerk, zoals Stichting Break Free dat al jaren doet.

Wanneer?
24 september 2011 van 13.00 tot 23.00 uur
Organisator
Stichting BreakFree Festival
Locatie:
Baxpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.