Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koor- en samenzanguur

Vandaag zal het 33e koor- en samenzanguur worden gehouden. De kerk zal om 16:30 uur geopend zijn. Uitgenodigd is “The Martin Mans Formation” uit Waddinxveen dat onder leiding staat van Martin Mans. De instrumentale begeleiding zal worden verzorgd door Adri Poortvliet (uit Puttershoek) aan het orgel en Jantine Kalkman (uit Rotterdam) op de trompet.

Ook Martin Mans zal op de piano zowel het koor als ook de samenzang begeleiden. Ook zal er ruimte zijn voor een instrumentaal intermezzo. Het koor bestaat deze keer uit ongeveer 18 zangers. Deze formatie is ontstaan vanuit het Christelijk Koor “De Gouwestem” uit Waddinxveen, met als doel bij concerten solisten te vervangen. Inmiddels hebben deze zangers een min of meer zelfstandige status verworven en wordt het koor geregeld uitgenodigd om in diensten te komen zingen. Ook in het programma Nederland Zingt treed het koor geregeld op.

Naast het luisteren naar het koor zal er weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels.

De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer / dia presentatie. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst, bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. Het belooft weer een mooi uurtje te worden. U bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
2 oktober 2011 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.