Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitslapje Centraal Station

Uitslapje Centraal Station

Het Centraal Station in Rotterdam wordt grondig verbouwd. Om met eigen ogen te zien wat de plannen precies inhouden en wat intussen de vorderingen zijn, kunt u vandaag met volksuniversiteit Bouquet een bezoek brengen aan het informatiecentrum, waar u een presentatie krijgt over dit gigantische project.

Vervoer naar Rotterdam v.v. is op eigen gelegenheid.
Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
6 oktober 2011 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.