Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopochtend CJG

Inloopochtend CJG

Tijdens de week van 'De Opvoeding' organiseert het CJG een inloopochtend waar u onder het genot van een kopje koffie of thee met andere opvoeders kunt praten over de uitdagingen waar u als opvoeder mee te maken kunt hebben.

Er zal ook een logopediste aanwezig zijn, die het e.a. komt vertellen over taalontwikkeling. Ook zijn er medewerkers van het CJG aanwezig. Bij hen kunt u terecht met uw vragen betreffende de opvoeding.

U kunt dan denken aan onderwerpen als:
* eten en bewegen
* slapen
* gebruik internet
* onzekerheid/faalangst
* en alles waar u over wilt praten

U bent van harte welkom!

Wanneer?
12 oktober 2011 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Centrum voor jeugd en gezin
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.