Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Meer weten van wijn

Cursus Meer weten van wijn

Tijdens deze leerzame en gezellige cursus van zes avonden worden vele aspecten van de wijn behandeld. Enkele onderwerpen die op deze avonden de revue passeren, zijn: bodem en druiventeelt, wijnmaken, de wijngaardkalender, smaakzintuigen en proeven, de taal van het etiket, drinken of bewaren, landen en streken, wijn- en spijscombinaties.

Na het volgen van deze cursus kunt u met nog meer plezier de juiste wijn kiezen en kopen bij het juiste gerecht of moment en daardoor nog meer genieten van het edele druivensap. De cursusprijs van € 142,50 is inclusief alle te proeven wijnen!

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
Van 28 september 2011 00.00 uur tot 2 november 2011 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.