Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Werken met het paletmes

Workshop Werken met het paletmes

Het paletmes heeft vele mogelijkheden, al lijkt het in eerste instantie een lastig gereedschap. Het leent zich bij uitstek voor de dikkere manier van schilderen. In deze workshop wordt op doek eerst gewerkt met kwasten voor de basis. Daarna volgt de toplaag met het mes. Er kan naar eigen smaak gewerkt worden in een impressionistische, landschappelijke sfeer of abstract. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Mevr. Marjon den Engelsman geeft de workshop. Kosten: € 65,50 inclusief alle materialen, koffie, thee en lunch.

Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
3 november 2011 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.