Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Break Free Afterparty

Break Free Afterparty

Dit jaar zal er een grote sing-in worden georganiseerd, met liederen voor iedereen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is dit feest voor iedereen! Neem dus je familie, buren, collega’s, vrienden en kennissen mee.

Vanaf 19.45 uur is er de inloop. De entree is gratis!

Na afloop zal er een hapje en een drankje geserveerd worden.

Wanneer?
12 november 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Maranathakerk op de P.C. Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.