Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing De Gouden Eeuw viert feest

Lezing De Gouden Eeuw viert feest

Het Frans Hals Museum in Haarlem programmeert van 11 november 2011 t/m 6 mei 2012 een tentoonstelling met als titel “De Gouden Eeuw viert feest”. Feesten waren in de schilderkunst van de Gouden Eeuw een bijzonder populair onderwerp.

Bij Bouquet kunt u een prachtige lezing bijwonen tijdens een powerpointpresentatie. Behalve vele aansprekende schilderijen van belangrijke 17-eeuwse kunstenaars, ontdekt u een breed scala aan verhalende taferelen die een beeld geven van de toen geldende normen en waarden.

Drs. Willy Atema houdt de lezing. Kosten: € 17,--
Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
23 november 2011 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.