Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Twitterspreekuur Wethouders Flach en Van de Velde

Vandaag hebben wethouders André Flach en Floor van de Velde een twitterspreekuur. Alle vragen over of aan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kunnen inwoners dan via twitter aan hen stellen. Vragen stellen kan via @gemeentehia en de twitteraars krijgen direct een antwoord van één van beide wethouders. Tot het einde van dit jaar wordt iedere maand een twitterspreekuur gehouden.
Wanneer?
24 november 2011 van 19.00 tot 19.30 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.