Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Afscheid burgemeester Herman Jonker

Burgemeester Herman Jonker legt op 1 december 2011 zijn ambtsketen af. Hij is dan ruim 23 jaar burgemeester geweest, waarvan de laatste 15 jaar in Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens een buitengewone raadsvergadering op vrijdag 25 november 2011 neemt de burgemeester officieel afscheid van het gemeentebestuur van Hendrik-Ido-Ambacht. Zaterdag 26 november zijn alle inwoners van harte welkom om burgemeester Jonker de hand te drukken.

Afscheid voor alle inwoners
Vandaag hebben alle inwoners de gelegenheid burgemeester Jonker en zijn echtgenote de hand te drukken. Iedereen is van harte welkom. Daarnaast kan iedereen een persoonlijke wens voor burgemeester Jonker achterlaten op het onderstaande mailadres. Alle wensen worden gebundeld aan de burgemeester aangeboden.

Wanneer?
26 november 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
welkom in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.