Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderen volgens Bob Ross

Schilderen volgens Bob Ross

Volgens de methode van Bob Ross & Gary Jenkins (bekend van t.v.omroep Max) kunnen zelfs diegenen die nog niet eerder een penseel in handen hebben gehad, tot prachtige resultaten komen. In deze workshop van een gehele dag werkt u, met olieverf in de nat-in-nat techniek. Stap-voor-stap wordt de techniek uitgelegd en voorgedaan en daarna door u uitgevoerd.

De workshop is o.l.v. mevrouw Sylvia Kuiters (gecertificeerd Bob Ross docente) Kosten: € 76,00 inclusief alle materialen, een origineel Bob Ross schildersdoek van 40x50 cm, koffie, thee en een lunch.

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
2 december 2011 van 10.00 tot 16.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.