Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Trompet voor kinderen

Trompet voor kinderen

Bij voetbal hoor je hem in het stadion. Als er belangrijke mensen trouwen, hoor je hem in de kerk. Soms hoor je hem op straat in de maat marcheren. Bij dodenherdenking speelt hij het signaal. Verder komt hij in bijna elk orkest voor die je kent. Over wie hebben we het? Graag stelt ToBe aan je voor: de trompet!

Wil jij ook wel eens kennis maken met de trompet, dan is het nu je kans!! Nieuw bij stichting ToBe zijn de 10 kennismakinglessen trompet voor kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar. Het is belangrijk dat de voortanden zijn gewisseld, omdat het mondstuk van de trompet op de deze tanden rust. De docent is Nelly van der Vegt. Je krijgt 10 groepslessen van 60 minuten voor € 45,00 inclusief bruikleen van een trompet. Deze trompet mag je mee naar huis nemen om te oefenen en lever je na de 10 lessen weer in. Er zitten maximaal 10 kinderen in de groep.

In de herfstvakantie wordt er geen les gegeven. Ga voor meer informatie of direct online aanmelden naar de website, stuur een e-mail of bel. De lessen gaan door bij minimaal zes aanmeldingen.

Wanneer?
Van 7 oktober 2011 16.30 uur tot 9 december 2011 17.30 uur
Organisator
St. ToBe
613 31 44
klant@stichtingtobe.nl
Locatie:
in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.