Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ceremony of Lessons and Carols - Laurenscantorij

Ceremony of Lessons and Carols - Laurenscantorij
Wie kent ze niet: de geweldige Engelse carols die het koor van King’s College wereldberoemd maakten. U hoeft niet meer naar Cambridge of Oxford om dit feest mee te maken. Dit jaar voert de Laurenscantorij u in gedachten weer naar zo’n schitterende Engelse kathedraal met de uitvoering van bekende en minder bekende carols. U geniet van schitterende koorzang en u neemt actief deel aan dit feest door mee te zingen met carols als Once, in royal David’s city en Hark, the herald-angels sing! De muziek van grote componisten en arrangeurs als Stanford, Howells en Willcocks vormen een mooie voorbereiding op de komende kerst.

De Laurenscantorij heeft een grote faam in binnen- en buitenland verworven door de bekende cantatediensten in de Laurenskerk in Rotterdam maar ik door de vele optredens tijdens concerten en het maken van cd-opnames. De cantorij wordt sinds september 2005 geleid door de ambitieuze Wiecher Mandemaker(1969). Het koor wordt begeleid door de organist Hayo Boerema(1972). Sinds december 2005 is hij organist van de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam. Vanaf september 2010 is hij verbonden aan Codarts Hogeschool voor muziek in Rotterdam als docent improvisatie. Beiden hebben o.a. muzikale scholing genoten bij Barend Schuurman, de vorige dirigent van de Laurenscantorij.

Er wordt een grote belangstelling verwacht. Wie niet de gok wil wagen of er nog een plaats beschikbaar is, kan een plaats reserveren door een mail te sturen of te bellen. Om 15.45 uur nog niet opgehaalde kaarten worden verkocht.

Toegang: € 10,00 / CJP/65+: € 9,00
Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Wanneer?
10 december 2011 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Duyschot Concerten
677 17 67
duyschot-pr@xs4all.nl
Locatie:
Dorpskerk, Kerkplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.