Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Houten Hok - Heel Heerjansdam Helpt

Het Houten Hok - Heel Heerjansdam Helpt

Om het Glazen Huis te helpen is het idee ontstaan om op een zelfde wijze "Het Houten Hok" te organiseren. Dit betekent dat er allerlei activiteiten plaats zullen vinden. het doel zal zijn het ondersteunen van moeders in oorlogsgebieden. Het Rode Kruis biedt deze moeders onderdak, voedsel, gezondheidszorg en psychologische hulp om hun oorlogstrauma’s (gedeeltelijk) te verwerken. Daarnaast leert het Rode Kruis de moeders om zelf voor hun bestaan te zorgen door middel van opleidingen.

Een aantal onderdelen van deze week:

 • Serious Request
 • De Kerstmarkt
 • Het Houten Plein
 • Het Houten Live Podium
 • De Houten Tocht
 • De Houten Kerstlampjes
 • De Houten Run
 • De Houten Hok High Tea
 • De Houten Hok Kindermiddag
 • De doe een Wensput
 • Rubberen fietsband verwisselen
 • Het Houten Hok eindbedrag

Kijk voor alle details van deze onderdelen op de website.

Wanneer?
Van 17 december 2011 00.00 uur tot 23 december 2011 00.00 uur
Locatie:
Het Hok, clubhuis van de IJsbaan, Molenweg 37a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.