Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstcircus

Kerstcircus

Circus Amara organiseert voor de eerste keer in zijn bestaan kerstvoorstellingen in Nederland. De primeur is hier in Hendrik Ido Ambacht alwaar het circus een prachtige show zal brengen. Naast de vele acts (jongleren, messenshow, etc.) zal ook de clown niet ontbreken. Daarnaast heeft het circus ook diverse dieren zoals pony’s, paarden en duiven.

Kortom een kerstshow voor jong en oud met bloedstollende acts van acrobaten en jongleurs, afgewisseld door dolkomische capriolen van onze clowns.

Circus Amara is een echt familiecircus dat met een authentiek circus programma komt. De voorstelling duurt ongeveer één uur en drie kwartier zodat ook de jongste bezoekers zich niet zullen vervelen. De tent is toegankelijk voor rolstoelbezitters. De tent is natuurlijk heerlijk verwarmd zodat het u aan niets zult ontbreken. Zak lekker onderuit en laat de spanning en vermaak tot u komen.

Dieren zijn op een humane manier getraind en doen hun trucs met plezier. Voor de meest actuele informatie over programma, tijden, artiesten, kaartverkoop en andere zaken kunt u terecht op de website van het circus.

LET OP! In tegenstelling wat er op de kaarten en posters staat zal de eerste voorstelling op eerste kerstdag (25 december) niet om 12.00 uur beginnen maar om 13.00 uur.

Wanneer?
Van 14 december 2011 00.00 uur tot 26 december 2011 00.00 uur
Organisator
Circus Amara
Locatie:
naast sporthal de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.