Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie RonaldNewArt

Expositie RonaldNewArt

In november en december exposeert RonaldNewArt. De Ambachtse kunstenaar maakt naam middels neo-abstracte digitale schilderijen met een twist. RonaldsNewArts werken zijn unieke ontwerpen met intense kleuren: "Ik observeer en verbeeld op mijn manier. Niets meer of minder. En de een vindt het mooi, de ander niet. Een wijn is lekker of vies."

Exposities
Tegenwoordig maakt RonaldNewArt voornamelijk figuratieve werken. Goed voorbeeld daarvan is "Ladies Of The Silver Screen", met onder andere Brigitte Bardot, Elisabeth Taylor en Grace Kelly. Deze expositie was eerder te zien bij brasserie Dylans en restaurant Staal in Rotterdam. Ook op de kunstmarkt Hamdorff in Laren waren kunstwerken van RonaldNewArt te zien. Na de tentoonstelling van zijn werk in het Gemeentehuis volgt een expositie in The Torpedo, Hoek van Holland.

Kane
Dit jaar kreeg Ronald het portretrecht van Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, zanger en gitarist van de rockband Kane. Een van zijn werken siert nu de ‘hall of fame’ van AT Productions.

Werken van RonaldNewArt zijn in november en december tijdens openingsuren te zien in het gemeentehuis. Meer informatie over en een overzicht aan kunstwerken van RonaldNewArt is te vinden op de website.

Wanneer?
Van 1 november 2011 00.00 uur tot 30 december 2011 00.00 uur
Locatie:
in het gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.