Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Beeldhouwen in spek

Cursus Beeldhouwen in spek

Speksteen is een zachte steensoort die in verschillende prachtige kleurvariaties voorkomt. Het materiaal kan met eenvoudig gereedschap worden bewerkt. Met vijlen en raspen wordt de steen de gewenste vorm -abstract of figuratief- gegeven. De uiteindelijke kleur en glans krijgt het werkstuk door het te polijsten en daarna af te werken met was.

De cursus bij Bouquet bestaat uit 10 lessen om de 14 dagen op woensdagmiddag en start op 21 september.

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
Van 21 september 2011 00.00 uur tot 25 januari 2012 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.