Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop houten tassen decoreren

Workshop houten tassen decoreren

U kunt een set van 3 houten tassen in verschillend formaat versieren met diverse materialen. U kunt eigen decoratie voorbeelden meenemen. Prijs Euro 17,50. De prijs is inclusief materialen en BTW. Koffie/thee zijn gratis.

De werkstukken zijn leuk om cadeau te geven, maar ook om zelf te houden.
Meer informatie kunt u vinden op de website, waar u zich ook kunt opgeven.

Wanneer?
10 februari 2012 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Carla Meerwijk
Locatie:
Perengaarde 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.