Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Peuterspeelzalen en BSO

Open dag Peuterspeelzalen en BSO
De zeven peuterspeelzalen van Kinderopvang Bobo en de locaties voor buitenschoolse opvang in Zwijndrecht en Heerjansdam houden vandaag, evenals het basisonderwijs, open dag. Schrijft u op deze dag in? Dan berekenen wij u geen inschrijfkosten.

Peuterspeelzalen U kunt een kijkje komen nemen op een van de Peuterspeelzalen tussen 09.00 tot 11.00 uur. Ouders en kinderen kunnen binnenlopen, sfeer proeven en informatie inwinnen. Peuterspeelzalen stimuleren twee‐ tot vierjarige kinderen in hun ontwikkeling. Ze werken met landelijke methoden die speciaal daarvoor zijn ontwikkeld. Ook raken kinderen alvast bekend met eenvoudige groepsregeltjes en routines waardoor ze beter voorbereid zijn op de basisschool. Kinderen leren van elkaar en ontwikkelen zich spelenderwijs. Naar de Peuterspeelzaal gaan, is voor kinderen vooral leuk en is een waardevolle aanvulling.

Buitenschoolse opvang De locaties in Zwijndrecht en Heerjansdam waar Bobo Buitenschoolse opvang biedt, zijn eveneens geopend. In samenwerking met de basisscholen bieden wij ouders uitgebreide informatie de opvang voor schooltijd (vanaf 07:00 uur), na schooltijd (tot 18:30 uur), het Kinderrestaurant en de mogelijkheden voor deelname aan leuke activiteiten. Tijdens de open dag zijn de BSO’s geopend onder schooltijd.

Voor een overzicht van de BSO‐locaties / peuterschool-locaties en meer informatie kunt u kijken op de website of bellen met het Centraal Bureau.

Wanneer?
21 februari 2012 van 09.00 tot 11.00 uur
Locatie:
Peuterspeelzaal van Bobo, Sportlaan 14
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.