Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse Ambacht – HJS drive

Jaarlijkse Ambacht – HJS drive

Zaal open om 12:00 uur. Indeling zoveel mogelijk naar sterkte en meesterpunten volgens geldende schaal. Per lijn van 14 paren kunnen 4 paren een prijs verdienen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,—, te voldoen op rekeningnummer 1666409 t.n.v. Bridgeclub ‘t Ambacht. Inschrijving sluit uiterlijk 4 maart of of zoveel eerder als het maximale aantal paren is bereikt.

Vooraanmelding telefonisch bij K.v.Dijke tel. 681 54 07 of bij B.v.d.Jagt tel. 681 58 86 of per email.

Wanneer?
10 maart 2012 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bridgevereniging ‘t Ambacht
bc.ambacht@upcmail.nl
Locatie:
in Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.