Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schildercursus

Schildercursus

Op deze schildercursus worden cursisten individueel begeleid. U kunt naar keuze werken met zowel olie-, acryl- en aquarelverf op diverse ondergronden. Er wordt zowel figuratief als abstract gewerkt met als onderwerpen het portret, het stilleven, het landschap etc. Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

10 lessen, start donderdagavond o.l.v. de heer Rinus Blommaert. Kosten: € 148,00 inclusief papier en verf. Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
Van 12 januari 2012 20.00 uur tot 15 maart 2012 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.