Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

70/80’s party

70/80’s party

Vandaag is er een 70/80’s party m.m.v. Hot Pop drive in show. Er zijn 150 kaarten beschikbaar a 7,50 euro. De locatie wordt geheel gratis ter beschikking gesteld. Het entreegeld komt geheel ten goede aan de Stichting Alp D’huzes / KWF kankerfonds. Toegangskaarten kunnen per mail besteld worden bij Hans Klootwijk. Neem voor meer informatie contact op.

Op 6 juni 2012 zullen Kees Paans en Hans Klootwijk namens Jumbo van Daalhuizen deelnemen in het Team van Jumbo Super Coureurs II uit Veghel. Zij zullen samen met 7500 andere deelnemers de “Nederlandse” berg in Frankrijk de Alpe D’Huez proberen te beklimmen met als doel geld in te zamelen voor het K.W.F. kankerfonds.

Wanneer?
17 maart 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Hans Klootwijk
Locatie:
in het clubgebouw van PV de Luchtbode
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.