Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jong en oud In Beweging Tegen Kanker

Jong en oud In Beweging Tegen Kanker

Waar het begon met deelname aan de Alpe d’HuZes leidde dit kortgeleden tot het initiatief en de mogelijkheid om een enorme spinningmarathon op te zetten en mondt dit inmiddels uit in een evenement dat jong en oud in de gelegenheid stelt om op een leuke en gezonde manier In Beweging Tegen Kanker te komen!

Allereerst is er natuurlijk de spinningmarathon waarbij er in twee blokken van drie uur gespind zal worden op maximaal 175 spinningfietsen in een als een disco verlichte Ridderhal. De tijd zal echter voorbij vliegen aangezien de instructeurs van Achmea Health Center een ieder op verantwoorde en enthousiasmerende wijze hier doorheen zullen helpen. Ook DJ Red van B-Red Events zal hieraan bijdragen door iedereen op te zwepen met geweldige muziek en ondertussen zal er ook nog een videopresentatie te zien zijn.

Naast de spinningmarathon is het de organisatie gelukt om een erg leuk en gevarieerd programma samen te stellen. In een soort ‘showarena’ zullen gedurende de dag verschillende workshops gegeven worden. Hoofdsponsor Achmea Health Center zal hier verschillende groepslessen geven waaronder Salsa, Zumba en Body & Mind. Daarnaast is ook Stéphanie Willemsen van Steph’s Dance Training en So You Think You Can Dance 2010 bereid gevonden mee te werken. Zij zal workshops geven op het gebied van hiphop en dansen met kinderen en een spetterend dansoptreden verzorgen! Om het feest compleet te maken zal Maurits Mosmans van Macau Sports een interactieve Dance Experience verzorgen, een verrassend leuk computer gestuurd dansspel.

In weer een ander deel zal een kleine “beurs” ingericht worden op het gebied van sport en gezondheid. Hier staat bijvoorbeeld Achmea Health Center met o.a. een Health check waar nuttige informatie over de gezondheid verkregen kan worden. Ook Peter Terlouw Tweewielers zal aanwezig zijn met de nieuwe Cube racefietsen van 2012, fietskleding en twee Tacx VR trainers waarop men zelf virtueel een berg op kan fietsen. Verder zijn er nog springkussens aanwezig en zijn er lekkere gezonde versnaperingen te verkrijgen op het zogenaamde “green food plein”.

Kortom genoeg te doen, te beleven en te zien maar het allermooiste is wel dat elke cent van de opbrengsten van bovenstaande activiteiten naar de kankerbestrijding gaat! Alles wordt namelijk kosteloos tot stand gebracht zodat er helemaal niets aan de strijkstok blijft hangen!

Inschrijven op de verschillende activiteiten of doneren aan dit goede doel is mogelijk via de website. Daarnaast is iedereen uiteraard van harte uitgenodigd om dit mooie evenement te bezoeken.

Wanneer?
17 maart 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Lennert Brouwer
lebrouwer@hotmail.com
Locatie:
in de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.