Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus filosofie

Cursus filosofie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met het vak filosofie. Er wordt ingegaan op de vraag wat filosofie onderscheidt van andere wetenschappen en waar filosofie zich mee bezig houdt. Daarbij kan gedacht worden aan politieke filosofie, wetenschapsfilosofie en wijsgerige antropologie.

Daarnaast veel aandacht voor de geschiedenis, die zich heeft ontwikkeld vanaf de oude Grieken tot heden. Tevens is er ruimte voor discussie, zeker op die momenten waar blijkt dat filosofie een rol speelt in ieders leven.

6 lessen op dinsdagmiddag o.l.v. de heer Henri Meulenbeek. Kosten: € 78,-
Inlichtingen en inschrijving bij de administratie van Bouquet

Wanneer?
Van 14 februari 2012 13.30 uur tot 20 maart 2012 15.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.