Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Remco Hakkert - Hymns & Aanbidding

Remco Hakkert - Hymns & Aanbidding

Vandaag organiseert stichting Break Free een concert met Remco Hakkert en het Spring Choir. Remco Hakkert is een bekende christelijke toetsenist, dirigent, solist en componist, die bekend is van het TV-programma "Nederland Zingt", waar hij met prachtige vertolkingen van Nederlandstalige liederen regelmatig op zaterdagavond en zondagmorgen de huiskamers van vele liefhebbers binnen komt.

Met dit concert geeft Remco Hakkert een vervolg aan de bijzondere Hymns & Aanbiddingsconcerten van het najaar 2011, waar veel mensen uit de meest uiteenlopende (kerkelijke) richtingen en achtergronden verzameld werden rondom Hymns. Deze prachtige, oude liederen herleven door de nieuwe arrangementen van Remco's hand en zijn warme stem, ondersteund door het meer dan zestig stemmen tellende Spring Choir uit Voorthuizen, en de band. De oude liederen met diepe inhoud, de prachtige aanbiddingsnummers, de uitbundige en indrukwekkende koornummers, afgewisseld door Remco's intieme solonummers en verhaal, maakt dit concert tot een must voor de gospel liefhebber.

Zaal open: 19.15 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop 13,50 euro, en verkrijgbaar bij christelijke boekwinkel Boeketcetera aan de Dorpsstraat 35 te H.I. Ambacht, tel: 684 97 33. Ook kunnen kaarten besteld worden via de website. Aan de deur kosten de kaarten 16,50 euro per stuk.

Wanneer?
24 maart 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Break Free
Locatie:
De Open Hof, Schildmanstraat 72/A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.