Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunstcarrousel Djembé

Kunstcarrousel Djembé
Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en wil je graag muziek maken op een djembé of een film maken en acteren? Doe dan mee met de twee Kunstcarrousels in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Voor €10,00 ontdek je je talenten in 7 wekelijkse lessen van 1,5 uur en maak je kennis met theater, dans, beeldend, muziek of film. Meedoen met een Kunstcarrousel? Ga dan naar de website en meld je aan. Je leert in de Kunstcarrousel “Djembé” hoe je muziek maakt op deze Afrikaanse oertrommel. De lessen staan onder leiding Robert van de Windt. Aanvangstijden zijn om 13.30 uur en 15.00 uur. Kunstcarrousel wordt georganiseerd door Stichting ToBe in samenwerking met de gemeentes Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht en wordt mogelijk gemaakt door bureau Drechtsteden en deels bekostigd door een financiële bijdrage vanuit het landelijke programmafonds Cultuurparticipatie van de provincie Zuid-Holland. Vraag voor meer informatie naar Minke van der Scheer (aanwezig op ma.wo. en do.) of via email.
Wanneer?
28 maart 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Minke van der Scheer van Stichting ToBe
613 31 44
kunstcarrousel@stichtingtobe.nl
Locatie:
op basischool de Waterlelie, Duivengaarde 11
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.