Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wethouders Flach en Stoop houden twitterspreekuur

Wethouders Flach en Stoop houden twitterspreekuur
Maandagavond 2 april van 19.30-20.00 uur is er weer een twitterspreekuur. Dit keer met de wethouders André Flach en Teunis Stoop. Alle vragen over of aan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kunnen inwoners dan via twitter aan hen stellen. Vragen stellen kan via @gemeentehia en de twitteraars krijgen direct een antwoord van één van beide wethouders.
Wanneer?
2 april 2012 van 19.30 tot 20.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.