Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Een arrangement voor ASWH – FC Utrecht

Vandaag treedt ASWH aan tegen het FC Utrecht van Jan Wouters, dat dit seizoen wist te winnen van o.a. Ajax (2x) en titelkandidaat AZ.Deze wedstrijd is mogelijk gemaakt door bemiddeling van de wederzijdse kledingsponsor Kappa.

De businessclub ASWH wil van deze wedstrijd gebruik maken om er een gezellige en sportieve avond voor sponsors, leden en overige belangstellenden van te maken, waarbij naast deze wedstrijd ook genoten kan worden van de gastvrijheid van restaurant De Heeren van Ambacht.

Daarom biedt de Businessclub ASWH het volgende arrangement aan:
• Gratis parkeren bij restaurant De Heeren van Ambacht
• Uitgebreid buffetdiner met drankjes bij De Heeren van Ambacht (vanaf 17.00 uur)
• Met een touringcar van Snelle Vliet naar het complex van ASWH tot achter de tribune (19.00 uur)
• Tribunekaart voor de wedstrijd ASWH – FC Utrecht (19.30 uur)
• In de rust van de wedstrijd koffie of een drankje
• Na de wedstrijd met de touringcar terug naar De Heeren van Ambacht
• Naborrelen (incl. hapje & drankjes) bij De Heeren van Ambacht (tot 22.30 uur)

De all-inclusive kosten van dit exclusieve arrangement bedragen € 65,- per persoon en zijn zowel voor bedrijven als particulieren te bestellen.

Boek daarom nu (het aantal plaatsen is beperkt) één of meerdere arrangementen via de website. Na invulling en verzending ontvangt u meteen een bevestiging met eventuele factuur (indien gewenst) in uw emailbox.

Voor vragen of opmerkingen, dan kan contact opgenomen worden met één van de leden van de organisatiecommissie via email.

Wanneer?
4 april 2012 van 17.00 tot 22.30 uur
Locatie:
restaurant De Heeren van Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.