Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seniorendag

Seniorendag

In Zorgcentrum de Blije Borgh wordt Koninginnedag vandaag al gevierd met de jaarlijkse seniorendag, georganiseerd door Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld!

Tijdens het ochtendprogramma (10:00 - 12:00 uur) treedt wegens groot succes tijdens eerdere jaren wederom het Ambachtse koor ‘Tonica’ op, onder de bezielende leiding van dirigent mw. De Ruiter en pianiste mw. Vermaas. Zowel tijdens het ochtend- als tijdens het middagprogramma wordt er opgetreden door de kostuum- en dansgroep "Schampeljoen" uit Dordrecht. De leden van deze dansgroep zijn gehuld in originele nationale klederdrachten en omschrijven zichzelf als een soort wandelend museum, dat met veel plezier meerdere volksdansen laat zien.

’s Middags (14:00 tot 16:00 uur) zal Shantykoor Buitengaats uit Zwijndrecht shanty’s te gehore brengen. Een shanty is een lied dat vroeger onder het werk aan boord van grote zeilschepen werd gezongen. Er zijn verschillende soorten shanty's afhankelijk van het werk dat moest worden gedaan aan boord van het schip. Buitengaats zingt zowel Nederlandstalige liedjes, van Ameland tot Wieringen, zoet- en zout waterliedjes, maar ook Engelse- en Duitstalige liedjes worden niet geschuwd. Natuurlijk mag het Wilhelmus niet ontbreken. Ons prachtige volkslied wordt zowel ’s morgens als ’s middags ten gehore gebracht onder de muzikale begeleiding van Marlies Schram.

Kortom: een wervelend programma, waarin u zich geen moment hoeft te vervelen! De seniorendag wordt mogelijk gemaakt door de inzet van de dames van het UVV, de Blije Borgh, diverse sponsoren (De Sitter Bloemen, SVDM Dakbedekkingen, Apotheek Crezée), de inzet van vele vrijwilligers en Jaap en Hansje den Hoed samen met Mary en Bram Fok, organisatoren vanuit de Oranjevereniging!

Kaarten (à € 1,00) zijn verkrijgbaar bij Wielzate / de Blije Borgh en Kapsalon Pons.

Oranjevereniging ‘Wilhelmina-Juliana’ is actief sinds 1913 en organiseert de jaarlijkse Koninginnedagviering in Hendrik-Ido-Ambacht. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
21 april 2012 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Oranjevereniging ‘Wilhelmina-Juliana’
Locatie:
In Zorgcentrum de Blije Borgh
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.