Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koor en samenzangdienst

Koor en samenzangdienst

Vandaag wordt weer een koor- en samenzangdienst gehouden. De kerk zal om 16.30 uur zijn geopend. Medewerking zal worden verleend door het Christelijk Reiskoor "Holland Zingt" dat onder leiding staat van Adri Poortvliet.

Naast het luisteren zal er weer ruimschoots gelegenheid zijn om samen liederen te zingen die voorkomen in diverse bundels. De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer / dia presentatie.

De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst, bij het verlaten van de kerkzaal, gecollecteerd worden.

Wanneer?
22 april 2012 van 17.00 tot 18.15 uur
Organisator
Ben Voerman
681 75 83
Locatie:
in de Gereformeerde kerk (PKN) de Open Hof aan de Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.