Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Twitterspreekuur André Flach en burgemeester Jan Heijkoop

Twitterspreekuur André Flach en burgemeester Jan Heijkoop
Vanavond is er weer een twitterspreekuur. Dit keer met de wethouder André Flach en burgemeester Jan Heijkoop. Alle vragen over of aan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kunnen inwoners dan via twitter aan hen stellen. Vragen stellen kan via @gemeentehia en de twitteraars krijgen direct een antwoord.
Wanneer?
24 april 2012 van 19.30 tot 20.00 uur
Locatie:
nvt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.