Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietsversierwedstrijd

Fietsversierwedstrijd

Het thema van dit jaar is: "Boertjes en Boerinnetjes vieren Koninginnedag in Hendrik-Ido-Ambacht" en je mag zowel je fiets als jezelf versieren. Zorg wel dat je veilig kunt fietsen!

Als je wilt meedoen, kom dan met je versierde fiets naar de Oranjepromenade. Om 13:30 uur fiets je mee in de feestelijke optocht via de Willem de Zwijgerlaan naar de Graaf Willemlaan. Ter hoogte van de Oranjekraam staat een deskundige jury klaar, die alle prachtig versierde fietsen beoordeelt. Intertoys De Schoof heeft voor de mooist versierde fietsen leuke prijzen klaarliggen. Als de hele optocht terug gefietst is naar de Oranjepromenade, worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Cees van Meerten/FotoExpressie

 

Wanneer?
30 april 2012 van 13.15 tot 00.00 uur
Organisator
de Oranjevereniging
Locatie:
de Oranjepromenade (achter De Schoof).
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.