Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranje-Drive

Oranje-Drive

In samenwerking met Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana organiseert Bridgeclub ‘t Ambacht vandaag haar jaarlijkse Oranje-Drive. De indeling is zoveel mogelijk naar sterkte en er kunnen max. 80 paren meedoen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per paar, te voldoen op postrekening nr. 1666409 t.n.v. Bridgeclub ‘t Ambacht. Vooraanmelding kan bij Krijn van Dijke tel. 06- 54 77 83 81 of bij Bas van der Jagt of via email. 

Inschrijving sluit op 24 april of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voor elke groep worden 4 prijzen beschikbaar gesteld.

Wanneer?
1 mei 2012 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Bas van der Jagt
681 58 86
bc.ambacht@upcmail.nl
Locatie:
in Cultureel Centrum Cascade
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.