Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pleintjessport

Stichting openbaar primair onderwijs Hendrik-Ido-Ambacht en Stichting Kinderopvang Hendrik-Ido-Ambacht slaan, met medewerking van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, de handen ineen door het aanbieden van ‘Pleintjessport’. Pleintjessport is een sportinstuif en wordt georganiseerd door Hattrick Sport.

Doel van deze sportmiddagen is dat kinderen kennismaken met verschillende sporten en veel plezier beleven door samen met hun vriendjes in beweging te zijn.

In 4 wijken van Hendrik-Ido-Ambacht kunnen alle kinderen uit de wijk 1 middag per week gratis sporten. Het sportaanbod bestaat uit het aanbieden van verschillende sporten onder leiding van een gediplomeerd instructeur van Hattrick Sport. Pleintjessport is aansluitend op de schooltijden en iedereen vanaf 6 jaar is welkom. De sporten worden gegeven op de schoolpleinen van de verschillende vestigingen van het Openbaar Onderwijs.

 

Wanneer?
Van 13 mei 2011 15.45 uur tot 13 mei 2012 16.45 uur
Locatie:
Schoolplein de Bron aan de Admiraal de ruyterlaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.